26.3.2014

Seula

26.2.2014

Dear diary

Tänään käytiin seulonnassa Naistenklinikalla. Mua jännitti kovasti! Perhosia lenteli vatsassa. Aamuyöstä jo heräsin tarkistamaan kelloa, mutta se oliki vasta 03.00 aamulla. Ei mainannut aamu tulla millään :)

Sattui niin hauskasti, että kätilö olikin meille tavallaan tuttu. Tarkemmin sanottuna hänen tyttärensä oli meille tuttu. Tapaaminen meni mukavasti ja kätilö kertoi rauhallisesti ja rauhoittavasti tehtävistä tutkimuksista ja niiden tuloksista ja merkityksistä. Ei minua hirveästi huolettanut. Lähinnä jännitin taas madon näkemistä. Siellä se polskutteli ja hyppeli :) olihan se vähän kuin nuotion tuijottamista, olisi voinut vaikka kuinka kauan hiljaa seurata toisen tekemisiä.

Kuvia otettiin ja pääpiirteiset rakenteet löytyivät kaikki. Niskapoimu oli sallituissa mitoissa, joten ei huolta siitä. Koko oli 51,9 mm ja ikä sen perusteella 11+6. Laskettuaika on 11.9.2014. Paino oli minulla hiukan pudonnut, kun on ollut vaikeutta tuon ruuan ja suolen kanssa. Mitään sokerista ei voi suuhun laittaa ilman, että se seuraavana päivänä kostautuu kovina vatsakipuina. Puuro, näkkäri, ruisleipä, banaani ja pienet määrät normiruokaa. Niitä uskaltaa ilman pelkoa kivusta syödä.

-Irmeli-

Ei kommentteja: