8.4.2012

Anteeksi kuinka?


Siinä, ku Oulussa odoteltiin Helsingin koneeseen pääsyä, yritettiin saada aivot kasaan ja ymmärrystä aikaseksi siitä mitä oli just check-in tiskillä tapahtunut.

Me siis ostettiin liput Travellinkin kautta Malevilta helmikuussa.

Malev meni konkurssiin melko pian sen jälkeen ja meille ilmoitettiin, että menolippumme Helsingistä Budapestiin oli peruttu ja, että paluuliput Budapestistä Helsinkiin peruttaisiin mitä luultavimmin myös. Sen sijaan Oulu-Helsinki-Oulu liput olisi kyllä kunnossa. Emme aivan ymmärtäneet sitä logiikkaa, jolla asioita meille selitettiin, mutta uskoimme kuitenkin peruutusten olevan totta.

Tiedoksi sinulle, joka olet ostanut liput Malevilta: jos lennot operoi eli lentää jokin toinen lentoyhtiö (meidän tapauksessa Finnair) on mahdollisuus, että lippusi ovat voimassa. Voihan toki olla, että olet sen tiedon jo saanutkin matkatoimistostasi. Mikäli käytit muuta kuin Travellinkiä.

Näin meidän Helsingin viikko vaihtuikin yhden lyhyen check-in keskustelun jälkeen viikoksi Unkarissa!
Which was great, koska siitähän me alunperin maksettiinkin!
Kolme puhelua Travellinkille ja yksi Finnairille konkurssiuutisen jälkeen ei kertonut totuutta siitä, kuinka tulisimme viikon viettämään. Tässä porisee ensimmäisen illan illallinen, perinteistä Unkarilaista Gulassikeittoa.
Jälkiruuaksi oli kermakakkua, joka oli koristeltu Unkarin ja Suomen lipuilla.2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Miten mulla on jääny näin monta postausta väliin? :D Olin kyllä enemmän kuin innoissani kun tulittekin meän kans Unkariin! Tanssitytöt muutes kysäs multa etten vissiin olli sulle hoksannu sanoa, että meän Tampereen reissu on peruttu? Ei siis ihan enää kaikkea muista infota...Mutta syytetään hormooneja! ;D

Irmeli kirjoitti...

Mun hormoonit rauhoittui, ku sun vatsa hävisi näkyvistä :) ihme homma :)