7.2.2012

Iiik, hiiriä!

Meiltä löytyi hiiriä!

Hurjia jyrsijöitä!

Malli löytyi Suuri Käsityö -lehdestä. Ei se ihan uusin, vaan sitä edeltävä (1/2012). Oli sen verran vitsikkään näköiset veijarit, että hääty tehä.

Mallina toimii hellu eli miehen sukka tuli vaikka muu oli tarkoitus..
Yritin tehä ohjeen mukaisesti naisen jalkaan sopivaa sukkaa, mutta otin epähuomiossa turhan suuret puikot käteen, niin tuliki miehelle sopivat...noh, ei se mithän. Toiset on tuloillaan ja nyt on puikotki oikean kokoset. Vähän nuo pistää hymyilyttämään jalassa :) Hiiri villasukat, halvat on huvit.

4 kommenttia:

mansardikaton alla kirjoitti...

Voi miten söpöiset sukat. Olen huomannut että sukkien kutominen on ihan taitolaji ja omat tuotokset ei aina ole ihan niin hienoja kuin toivoisi :).
Mutta sun hiirisukat on kyllä mainiot!

Irmeli kirjoitti...

Kiitos :) näyttää siltä, että saan tehtailla näitä hassutuksia muutamat lisää. Mamma halusi tällaiset työpäivää piristämään :)

Anonyymi kirjoitti...

Haha, ihanat sukat! Tässä juuri huvikseni etsin uusia ideoita ja inspiraatiota neuleisiin ja samalla sitten päätin kokeilla, että josko löytyisi Hilun ja Vilun kuvia. Vielä enemmän ilahdutti kun löytyikin sinun tekemät sukat. Ihana, et joku toinenkin tykästyi jaloissa pyöriviin pikku jyrsijöihin. Itselläni menossa jo neljännet sukkahiiret. :D

-Susanna-

Irmeli kirjoitti...

Siis nämä hiirulaisethan on aivan mahoton hitti! :) kiva, etten ole ainoa hurahtanut hullu, jos sallit tällaisen hellittelynimen :)