11.1.2012

Virkattu pitsikori

Maanantaina posti toi ontelokuteiden lisäksi Suuri Käsityö -lehden. Sieltähän löyty virkkausohjeita useampi. Eilen illalla koukkusin yhen niistä. Turha varmaan sanoa, että oli elämäni ensimmäinen :) luultavasti ei viimeinen, koska oli se sen verran jännä kokemus. Hyvä, että maltoin virkata loppuun saakka, ku jo alotin sen "en kestä ku tulee niin ihana"- taivastelun. Se hidastaa tekemistä kummasti, ku on niin haltioissaan :)

Tässäpä se keittiönpöydällä nököttää. Väriltään tummempi harmaa.

Rompekori. Se on sen uusi tehtävä. Eteisessä se saa kerätä kaikki pikku hommelit, jotka pyörii ympäriinsä ilman kotia. Ja niitähän löytyy..aina välissä pittää tehä pieni tyhjennys, että mahtuu taas.


Siinä on sen uusi koti. Eteisessä.

Tuo peilinkehyksen väri kyllä häirittee minua. Mamma ja pappa, met olemma tulossa tännään Rovaniemelle. Otan tuon peilin mukkaan, niin voin maalata sen autotallissa. Ottakaahan pensselit esille :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana romppekori! Kiitos, kun olet tehnyt tällaisen suloisen blogin! Millaisia reseptejä sinä olet ajatellut tänne? Olisi kiva päästä lukemaan jo niitäkin! :)

Irmeli kirjoitti...

Reseptejä tulee varmasti ajallaan, kun innostus iskee..tällä hetkellä on nuo käsityöt vallanneet kaiken höpötysaikani. Mamman mähmäpullat vois kyllä olla ensimmäinen resepti..miepä laitan asian hautumaan. Kiitos kommentistasi :)

Kansan(tanhu)kynttilä kirjoitti...

Ihana! Mieki tahon tuommosen!

Kansan(tanhu)kynttilä kirjoitti...

Nii, ja meillähän on tuollanen musta kolmiopöytä. Sulta saatu. Tahotko sen, vai olitko ajatellu jotaki värikkäämpää? Voijjaan tehä vaihtarit, jos ette jo ehtiny maalaileen :)

Irmeli kirjoitti...

Mulla on nyt haaveissa jotain vanhempaa siihen kolmiopöydän tilalle. Saattaa olla, että saat tuon valkosenki täsä joskus. Enhän mie muistanu etes ottaa tuota peiliä mukkaan Rolloon, vaikka niin uhkailin. Lähdön hötäkässä unohtu. Kiva, ku kävit kommentoimassa minun höpötyksiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa kun olet innostunut käsitöistä,oletko kutonut itse nuo aivan äärettömän upeat räsymatot, jotka näykyvätä kuvissasi? Tuollaisia en ole missään kirppareillakaan nähnyt, vaikka olen niiden suurkuluttaja.

Anonyymi kirjoitti...

Pystyisikö tuommoisesta ontelokuteesta tekeen ostoskassin tapaisen tai miksei olkalaukkua jumppavehkeille. Semmoinen malli tai ohje olisi kiva:)

Irmeli kirjoitti...

Nuo räsymatot ovat suurin aarteeni. Sain ne äidiltäni kun muutin kotoa pois. Äitini ja isäni olivat saaneet ne kun he muutivat yhteen. Tarkalleen ei äitikään enää muistanut mattojen historiaa, mutta Aino niminen sukulainen oli ne ilmeisesti äitini äidille tehnyt. Voi ku noi komeita mattoja vielä jostain saiski! Tai oppis tekemään. Viis mulla niitä on ja kolme niistä on vähän alle 3 metriä pitkiä, yks vajaa 2 metriä ja yksi vajaan metrin mittainen.

Irmeli kirjoitti...

Ontelokuteestahan vois aivan hyvin tehä ostoskassin. Käväseppä sivulla www.kangasaitta.fi Niillä on siellä vaikka mitä ihania käsityöohjeita. Ne on kauheen näppärässä muodossa, ku net voi myös tulostaa. Käy ihmeessä tsekkaamassa.